awards

“ The Arch of Europe ” Berlin 2011

– 18 Prill 2011 në Berlin të Gjermanisë, organizata ndërkombëtare B.I.D ( Bussiness Initiative Directions) nderoi Anila Kalleshin me “ The Arch of Europe ” për cilësinë dhe ngritjen e prestigjit të biznesit” me motivacionin e njohjes së prestigjit, futjen eteknikave më të fundit, cilësinë dhe arritjet e shkëlqyera. Certificate …

Read More »

“ International Quality Crown Award ” Londer 2010

– 29 Nëntor 2010 Anila Kalleshi Center në ceremoninë e zhvilluar në Hotel Gouman në Londër, Angli, organizata ndërkombëtare B.I.D ( Bussiness Initiative Directions) zhvilloi “ International Quality Crown Award ” duke e nderuar me Trofenë Platini “Quality Crown” në Londër. Certificate to Anila Kalleshi Center in recognition of outstanding …

Read More »

New York Quality Summit 2010

  – 31 Maj 2010 Anila Kalleshi Center në ceremoninë e zhvilluar në Hotel Marriot Marquise në Manhattan, New York U.S.A, organizata ndërkombëtare B.I.D ( Bussiness Initiative Directions) zhvilloi “ International Quality Summit Award” duke e nderuar me Trofenë Diamant. Certificate awarded with the quality summit with platinium award for …

Read More »

Trofeja e Arte në Paris 2009

  21 Shtator 2009 Anila Kalleshi Center në ceremoninë e zhvilluar në hotel Concorde në Paris në Francë , Organizata ndërkombëtare B.I.D ( Bussiness Initiative Directions) organizoi “ World Quality Commitment Award ” duke e nderuar me Trofenë e Artë

Read More »